lördag 16 maj 2009

DIF vs Solna aik

17 kommentarer:

  1. = Dif är så fattiga att man inte längre har råd att köpa billigt tyg till supportrarna, utan istället "nöjer" man sig med en träpinne för att "driva med 'packet' från Sålna"? Herregud dif. Ni är så jävla efter.

    SvaraRadera
  2. Och vad exakt är ni först med? Solna copyrats...

    SvaraRadera
  3. AIK slipper hyckla. Vi vet att vi är Gnagare. Alla gårdare är det i smyg. Titta bara på ett gnagar-exempel som järnkaninen... Lustiga dif.

    SvaraRadera
  4. Gnagare verkar ha ett eget, infantilt sätt att kommunicera på för jag förstår inte vad någon av råttorna menar med sina kommentarer.

    Men det är säkert något mäCktigt.

    SvaraRadera
  5. Håller med föregående talare, förstår väldigt sällan vad alla råttor vill ha sagt med sina kommentarer. Det är iofs inte så konstigt, ser vi på bilderna här på bloggen osv så förstår man ju att de flesta gnagare inte har det så lätt, man får inte allt här i livet... Gör oss alla en tjänst, fortsätt skriva kommentarer. Snart kan vi starta en ny blogg byggd på enbart era efterblivna försök till att göra er förstådda i skrift.

    Råttpack!

    SvaraRadera
  6. "Titta bara på ett gnagar-exempel som järnkaninen..."

    En kanin är inte en gnagare..

    SvaraRadera
  7. Vad gör alla dessa gnagarsvin på en DIF blogg?

    SvaraRadera
  8. "Dif är så fattiga att man inte längre har råd att köpa billigt tyg till supportrarna, utan istället "nöjer" man sig med en träpinne för att "driva med 'packet' från Sålna"?"


    Haha va? Någon som hajar ovanstående?`Billigt tyg? Träpinne? Är träpinne ett annat ord för galge kanske?

    SvaraRadera
  9. Anonym sa...

    Vad gör alla dessa gnagarsvin på en DIF blogg?

    För ni hetsar kanske? iofs fett coolt att hetsa över internet!

    SvaraRadera
  10. Älskar bloggen! Keep it up!

    SvaraRadera
  11. Snart kommer det ju kunna komma en hel bok med dåliga kommentarer gjorde av gnagarsvin. "Kommentarer bara gnagare förstår", utgiven 2009. Det är förresten jäkligt häftigt att kommentera under anonym, jag blir fan skitskraj!

    SvaraRadera
  12. Om man har tips på en pinsam bild, vart vänder man sig då?

    SvaraRadera
  13. Mejla mig på jimmy.wallingstam@knullkontakt.se. Eller så lägger du upp den på www.imageshack.us och postar länken här.

    SvaraRadera
  14. Den här bloggen är helt suverän! Solnatattarna måste vara världens korkaste jävla idioter.

    Varannan gnagare tror på allvar att de är lika framgångsrika som Stockholms Stolthet och varannan vet om hur det egentligen förhåller sig, men väljer att ljuga - för sig själv och för sin omgivning. Gemensamt för båda kategorierna är att de saknar humor.

    SvaraRadera
  15. bästa bloggen ever må jag säga :)

    SvaraRadera
  16. Ni är så jävla små och äckliga djurgårn.
    Djurgåren är inget lag, det är en sjukdom. Ni är så jävla rädda era mongo, vi körde 20 mot hela era tåg, inga bjöd upp föränn snuten kom och då började ni rusha.. FYFAN VAD JAG HATER ER SÅ JÄVLA HORFITT MKT ERA JÄVLA DJURGÅRDSAS, HA DET KUL I SUPERETTAN ERA FITTOR!

    SvaraRadera