söndag 19 april 2009

NSF


9 kommentarer:

  1. Haha, deras marsch som bilderna kommer ifrån skulle hållas "folklig" men mynnade ut i att skandera Adolf Hitler och Sieg Heil längs Vallhallavägen. Hata gnaget!

    SvaraRadera
  2. Har tagit den blåa linjen (Orientexpressen som han kallar den varje gång han går genom spärrarna) från Hallonbergen för att marschera med klackpolarna från Norra stå som hatar alla blattar. En riktig arier som han är, tar han på sig sin aik-keps som han bär med stolthet. Det här är en bra dag att dö på, Heil Hitler.

    SvaraRadera
  3. Tror jag vet vem det är, och tro det eller ej. Han har alltid bombarjacka, t.o.m. på sommaren..

    SvaraRadera
  4. HAHAAHha tyvärr firman har rensat ut alla höger (och vänster) extremister från norra.
    FAIL

    SvaraRadera
  5. Till Anonym (22:59):

    Allvarligt talat - så jävla sant. Firmakillarna är så jävla bra som håller ordning i vårt fina aik-led. Dom är verkligen dem som håller stadig riktning efter vår svart-gula moraliska kompass.

    Å andra sidan (även kända som en mindre ironisk) så var ditt inlägg ett av de mest personfierande aik-inlägg jag någonstin sett. Så stereotypt, så genuint, så ärligt och så oerhört dumt att bara en medlem ur aik-ordern kan ha skrivit det.
    Eller som du själv hade beskrivit det: fail. EPIC FAIL.

    /Hvän af Ordningh

    SvaraRadera
  6. "Bin Laden, våran vän, djurgården, boom boom, Sieg Heil" - har väl skanderats åtminstone en eller ett par gånger på Stadion?!
    Eller för den delen att Dif haft gamla Nazister i spelartruppen? Idrott och politik hör inte ihop. Om inte annat borde väl ni veta det med både en moderat statsminister och en kommunistisk partiledare bland anhängarna.

    SvaraRadera
  7. EPIC FAIL it is.
    Om den här bloggen valde att inte publicera fler bilder skulle jag kunna dö lycklig nu. För det kan fan inte bli värre än såhär. Eller...? Framåt STOLTA AJK!

    SvaraRadera
  8. Hor-djif är ju AFA hela bunten.

    SvaraRadera