fredag 17 april 2009

Webbsidan fortfarande nere!

Besökare av http://www.aikfotboll.se/ länkas i detta nu till en damfotbollsmatch som endast närmast sörjande bryr sig om... Gnagare som törstar efter fotbollsinfo kan ju passa på att besöka denna temporära sida: http://aikfotboll.just.nu.

En av den främsta minusposterna är den misslyckade webbsatsningen. Webbsatsningen drog ned resultatet 2008 med två till tre miljoner kronor...

Enligt uppgift till bloggen kommer den totala kostnaden för hemsidan överstiga 7(!) miljoner kronor. Så passande att den legat nere sen premiärdagen...

10 kommentarer:

  1. Bedrövligt!

    Att norra Europas största fotbollsklubb inte har en fungerande hemsida är skandal! Här åker man nästan land och rike runt för att stödja sitt kära Aik. Ser man alla matcher på Råsunda och bortaderbyna som jag gör så kan man faktiskt kräva att information ska kunna finnas lätthanterligt via hemsidor. Nej nu bojkottar jag matchen mot BP eftersom jag inte kan läsa på hemsidan hur jag tar mig ut in till Stockholm.

    SvaraRadera
  2. AIK - Malmö FF 0-1

    It´s funny because it´s true!

    SvaraRadera
  3. göteborg - dig/gräsapa 6-0 It´s funny because it´s true!

    dif - gefle 0-0 - publik 7000 It´s funny because it´s true!

    teoretiskt dif-häcken 1-10 It's funny because it's true!

    Nu bjuder vi spelare, ledare och familjemedlemmar i Djurgårdens ungdomslag att se derbyt mot BP den 24 april gratis.
    http://www.difungdom.se/index.asp?action=viewnews&id=587&sub=1 , desperata dif, It's funny because it's true!

    Damtränaren som ler i intevjun efter 6-0 mot sillstryp It's funny because it's true!

    Tauer It's funny because it's true!

    www.hifdif.se It's funny because it's true!

    skulle kunna sitta 1h till men orkar faktiskt inte, HAHA!

    Ända bra med denna sida är att ni faktiskt har någon form av humor tillskillnad från vraken på södermalm.

    SvaraRadera
  4. Nu har aik-fotboll.se länkat till denna blogg.

    Stil å klass....

    Hahahahahaha

    Haha, it's funny because it's true

    SvaraRadera
  5. De flesta av dina punkter ovan är aktuella händelser som kan hända alla lag. Det jag förmedlat i denna blogg är konstanta iaktagelser och beteenden som pågått under flera år. Att du tar upp det där med gratisbiljetter är ju ett par tre inlägg bara i sig för denna blogg då gnaget konsekvent skänkt bort biljetter för att inte låta Råsunda stå tom.... Eller vad sägs om ett publiktapp på över 50% mellan två icke derbymatcher för gnaget?
    Hifdif har väl alla kommit över nu vid det här laget (eller snarare för ett par veckor sen). Det var ju inte ens sant, således inte roligt.

    Men jag uppskattar att du läser bloggen och tar dig tid att kommentera. Välkommen åter, med största sannolikhet kommer du att medverka på någon av de flertalet bilder jag har på lager och som jag kommer att lägga upp inom kort (eller var det din "ända" som jag la upp sist?)...

    SvaraRadera
  6. Speaking of gratisbiljetter:

    Gnaget säljer biljetter - via sina "familjekort" - för under TJUGO kronor styck på södra läktaren till alla matcher utom derbyna.

    Behöver jag säga mer?

    SvaraRadera
  7. 16 200 på ett derby, inklusive 2000 gratisbiljetter ifrån Sportbladet....it´s funny because it´s true.

    SvaraRadera
  8. Haha! Hånar du oss för bajens hemmamatch?

    SvaraRadera
  9. Öhh ahh!! hade ni ens halvfullt på norra?

    SvaraRadera
  10. Hade "ni" fullt på cupkvarten på Stadion för några år sen, hade "ni" fullt på Stadion när ni mötte BP sist (totalt ca 6500)? Vem fan bryr sig om publiksiffror på en bortamatch? Vem fan bryr sig om publiksiffror över huvud taget? Mycket publik kan ge stora intäkter som ger laget bättre förutsättningar att vinna guld. Hur tycker du det sett ut för gnaget på den fronten de senaste 65 åren?

    SvaraRadera